Contact

INDIVIDUEEL CONSULT

Ook nu we elkaar door de corona crisis niet van dichtbij kunnen zien, blijft de Binnenkamer laagdrempelig bereikbaar. Contact houden juist nu belangrijk! Alle afspraken vinden voorlopig online plaats. Dat is misschien even wennen, maar het gaat echt goed en heeft zelfs voordelen. Aarzel dus niet om contact op te nemen.

info@de-binnenkamer.nl
06 820 008 76

De Binnenkamer
Vincent van Goghstraat 259
5671 DT NUENEN
(dit is in het pand bij Fysiotherapie Nuenen)

GROEPSTRAININGEN MINDFULNESS

Er zijn op dit moment geen groepstrainingen gepland.

Rainbow Tree Studio
Berg 42
5671 CC  NUENEN

Drs. Annemarie Berkhof-Vaarkamp
Telefoon 06 820 008 76
Mail info@de-binnenkamer.nl

KVK 55379583
NIP 205396
NFG 7711307644
TCZ licentie 810002R

Volg ons op Instagram: 

Wil je graag eens kennismaken? Maak gerust een afspraak. Gratis en vrijblijvend. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

DISCLAIMER

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Binnenkamer spant zich in om de informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Wijzigingen en fouten worden voorbehouden. De Binnenkamer aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade hoe dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Het auteursrecht berust bij Annemarie Berkhof. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Annemarie Berkhof.

 

KLACHTEN

Eventuele ongenoegens zijn altijd bespreekbaar. Als je van mening bent dat je bij De Binnenkamer niet goed geholpen wordt, maak dit dan kenbaar. We kunnen dan samen naar een andere oplossing zoeken. Het gaat er tenslotte om dat we de weg vinden die bij jou past. De Binnenkamer voldoet aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Hieronder vind je alle wettelijk verplichte voorwaarden en bepalingen betreffende privacy van De Binnenkamer:

nl_NLDutch
nl_NLDutch