Contact

PRAKTIJKLOCATIES

Er zijn twee locaties waar je de Binnenkamer kunt bezoeken; in Nuenen en in Son en Breugel.

Het is ook mogelijk elkaar online te spreken. Daarvoor gebruik ik een platform dat helemaal voldoet aan de AVG standaard.

Schrijf je liever dan dat je praat? Een e-mailconsult behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik ontmoet je graag op de manier die bij jou past. Via het contactformulier kun je je wensen doorgeven.

NUENEN:
Vincent van Goghstraat 259
5671 DT Nuenen
Dit is in het pand bij Fysiotherapie Nuenen.

SON EN BREUGEL:
Nieuwstraat 54
5691 AD Son en Breugel
Dit is bij Viamama: centrum voor vrouwenzorg

Drs. Annemarie Vaarkamp
Telefoon 06 820 008 76
Mail info@de-binnenkamer.nl

KVK 55379583
NIP 205396
NFG 7711307644
TCZ licentie 810002R

Volg ons op Instagram: 

Wil je graag eens kennismaken? Maak gerust een afspraak. Gratis en vrijblijvend. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

  DISCLAIMER

  Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Binnenkamer spant zich in om de informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Wijzigingen en fouten worden voorbehouden. De Binnenkamer aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade hoe dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

  De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Het auteursrecht berust bij Annemarie Berkhof. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Annemarie Berkhof.

   

  KLACHTEN

  Eventuele ongenoegens zijn altijd bespreekbaar. Als je van mening bent dat je bij De Binnenkamer niet goed geholpen wordt, maak dit dan kenbaar. We kunnen dan samen naar een andere oplossing zoeken. Het gaat er tenslotte om dat we de weg vinden die bij jou past. De Binnenkamer voldoet aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kunt ook terecht bij de NFG, klik dan hier.

  Hieronder vind je alle wettelijk verplichte voorwaarden en bepalingen betreffende privacy van De Binnenkamer: