Tarieven

ALGEMEEN
Voor een afspraak bij De Binnenkamer is een verwijzing van de huisarts niet noodzakelijk. Meestal is gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk via je aanvullende verzekeringen of werkgever. Je hoeft geen aanspraak te maken op je eigen risico. De hulp die De Binnenkamer verleent is complementair. De Binnenkamer is lid van NIP en van Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), dit valt qua vergoeding onder ‘alternatieve geneeswijzen’. De meeste zorgverzekeraars (bijvoorbeeld VGZ en Menzis) vergoeden alleen psychologische begeleiding, geen coaching of training.

Kom je er niet uit? Ik kan het me voorstellen. Neem dan even contact op met je zorgverzekeraar of met mij! Kennismaken is gratis en vrijblijvend. Zo’n kort consult duurt ongeveer 15 minuten.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

INDIVIDUEEL CONSULT
Kosten zijn € 85,- per individueel consult. Een consult duurt 45 minuten.
Betaling kan achteraf via bankoverschrijving of contant tijdens het consult.
De betalingsvoorwaarden zijn conform het NIP.

Mocht je een gemaakte afspraak niet kunnen nakomen, bel dan minimaal 24 uur van tevoren af: 06 820 008 76. Dit kan ook in het weekend en in de avond: spreek een boodschap in op de voicemail. Afspraken die niet op tijd zijn afgemeld worden gefactureerd.

E-MAIL CONSULT
Als je door omstandigheden niet naar de praktijk kunt komen, is e-mailen een mogelijkheid. Een nadeel is natuurlijk dat er geen ‘live’ contact is. Maar er zijn ook voordelen. Schrijven helpt bijvoorbeeld om gedachten te ordenen. Sommige onderwerpen zijn makkelijker te beschrijven dan te bespreken. En de antwoorden die je krijgt staan direct zwart op wit.

Kosten zijn € 42,50 per e-mail consult. Vul het contactformulier onderaan de pagina in voor meer informatie over consulten via e-mail.

TRAINING MINDFULNESS
De groepstraining Mindfulness bestaat uit 8 bijeenkomsten en kost € 300,- (incl. 21% BTW en cursusmateriaal). Voor aanvang van de training ontvang je een factuur. Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Onderaan de pagina contact vind je alle wettelijk verplichte voorwaarden en reglementen betreffende privacy.