Tarieven

Voor een afspraak bij De Binnenkamer is een verwijzing van de huisarts niet noodzakelijk. Meestal is gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk via je aanvullende verzekeringen of werkgever, zonder aanspraak te maken op je eigen risico. De hulp die De Binnenkamer verleent is complementair. De Binnenkamer is lid van NIP en van Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), dit valt qua vergoeding onder ‘alternatieve geneeswijzen’.

De meeste zorgverzekeraars (bijvoorbeeld VGZ en Menzis) vergoeden alleen psychologische begeleiding, geen coaching of training. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op met je zorgverzekeraar of met mij. Kennismaken is gratis en vrijblijvend. Zo’n kort consult duurt ongeveer 15 minuten.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

INDIVIDUEEL CONSULT
Per 1 januari 2019 zijn de kosten voor mensen die zich nieuw aanmelden € 85,- per individueel consult. Een consult duurt 45 minuten.
Betaling kan vooraf via bankoverschrijving of contant tijdens het consult.
De betalingsvoorwaarden zijn conform het NIP.

Mocht je een gemaakte afspraak niet kunnen nakomen, bel dan minimaal 24 uur van tevoren af: 06 820 008 76. Dit kan ook in het weekend en in de avond: spreek een boodschap in op de voicemail. Afspraken die niet op tijd zijn afgemeld worden gefactureerd.

TRAINING MINDFULNESS
De groepstraining Mindfulness bestaat uit 8 bijeenkomsten en kost € 300,- (incl. 21% BTW en cursusmateriaal). Voor aanvang van de training ontvang je een factuur. Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Annulering van deelname aan de training moet schriftelijk gebeuren, per e-mail: info@de-binnenkamer.nl. Tot een week voordat de training van start gaat, ontvang je het totaalbedrag terug. Annuleer je in de week voor aanvang van de training, dan ontvang je 50% van het totaalbedrag retour. Is de training al begonnen, dan vindt geen restitutie plaats. Bij afwezigheid, ziekte of voortijdig beëindigen van deelname aan de training, wordt geen restitutie verleend.

Mocht een training onverhoopt niet doorgaan, bijvoorbeeld als er niet genoeg deelnemers zijn, dan krijg je het gehele bedrag teruggestort op je bankrekening.

Onderaan de paginga contact vind je alle wettelijk verplichte voorwaarden en reglementen betreffende privacy.